Header Image

Jan Kvalheim

Motiverende verdensmester

Jan Kvalheim mener alt er mulig – og det er det også! Selv har han nådd toppen i verdensidretten sandvolleyball, jobbet med Manchester United og deler nå av hvilke erfaringer han har gjort seg og hvordan han har kommet seg dit han er i dag. For hvordan setter man seg mål og jobber mot dem, hvordan tenker man større og hva kan arbeidsplassen lære av dynamikken i et vinnerteam?

Opplev historien om en gutt fra Skien som tidlig satte seg mål om å bli blant de beste i verden. Hvordan han ved å ha fokus på trivsel, positivitet og egenskapen til å styre tankene sine satt målet nærmere rekkevidde!

Historien om hvordan han nådde idrettstoppen med Bjørn Maaseide handler om to mannfolk som gjennom ti år reiste verden rundt 175 dager i året. Hvordan de respekterte hverandre, aksepterte hverandres forskjeller og hadde fokus på å gjøre hverandre gode.

De siste årene har Jan jobbet mye med idretts- og TV-relaterte prosjekter og er kjent for å ha et stort nettverk inn mot kjente personer. Jan sitter også i styret til veldedighetsorganisasjonen til Johann Olav Koss – Right to Play.

 

Foto: Tom Riis